TCC-25 LM putkenkatkaisukone


Putken halkaisija: 4,76–25 mm
Putken materiaali: Alumiini, Hiiliteräs, Kupari, Ruostumaton teräs, Teräs
Konetyyppi: Teollisuuskoneet
Käyttötarkoitus: Katkaisu

Most commonly used in:

TCC-25 LM automaattinen, lineaarimoottorikäyttöinen putkenkatkaisukone

Erittäin nopea ja äärimmäisen tarkka TCC-25 LM käyttää lineaarisyöttösysteemiä kelalta tulevien 85–6000 mm putkien lastuttomassa katkaisussa.

Kone syöttää ja oikaisee putken: katkaistavan teräsputken maksimiulkohalkaisija on 12 mm ja kupariputken 25 mm; seinämänpaksuus on 0,4–2,5 mm. Putkimateriaaliksi soveltuvat alumiini, kupari ja teräs. Katkaisupituus on 85–6 000 mm.

T-DRILLin kokemuksen mukaan syöttönopeus 3 m/s ja kiihtyvyys 25 m/s²  ovat tavanomaisessa tuotantokäytössä saavutettavat maksimiarvot. Niitä voidaan pitää muihin menetelmiin verrattuna erinomaisina kun otetaan huomioon katkaisun laatu ja pituustoleranssit.

TCC-25 LM:n erikoisominaisuudet huipentuvat mahdollisuuteen tuottaa joustavasti ja automaattisesti eripituisia kappaleita vain operoimalla laitteistoa käyttöliittymästä. Myös kappaleiden lajittelu tapahtuu automaattisesti. Ratkaisu tehostaa merkittävästi tuotantoa, kun samaan kokoonpanoon tarvitaan eripituisia kappaleita samasta aihioputkesta.

Toinen kustannustehokas sovellus on TCC-25 LM:n käyttö valmistamaan kappaleita useille taivutus- ja päänmuovauskoneille, joilla kullakin on oma tuotteensa.

Käyttöliittymässä on kosketusnäyttö. Sen pitkälle kehitetyt toiminnot ml. diagnostiikka tekevät järjestelmästä helppokäyttöisen myös vähän kokemusta omaaville operaattoreille. Asetusten ja parametrien vaihto voidaan suorittaa käyttöliittymästä.

Teollisuus on kasvavassa määrin siirtymässä kelamateriaalin käyttöön määrämittaisten, suorien aihioputkien asemesta. Samoin kasvamassa on kelojen koko, kelattujen teräsputkien halkaisija ja ylipäänsä kelalla toimitettujen teräsputkien käyttö. TCC-25-LM:n lineaarimoottorikäyttöinen katkaisu, T-DRILLin kehittämä haspeli, pikavaihtoteloilla varustettu suoristuslaite sekä pitkälle kehitetty ohjelmisto varmistavat tuottavuuden näissä vaativissa sovelluksissa.

TCC-25 LM putkenkatkaisukone

Kapasiteettitaulukko kelalta tuleville kupari- alumiini- ja bundy-putkille
(Vasemmassa sarakkeessa kpl/tunti ja alhaalla katkaisupituus)

tcc-25-lm_capacity

 

TCC-25 LM putkenkatkaisukone

tcc-25_lm_layout

Feel free to ask for more information:

Fields marked with * are mandatory.


First name *

Surname *

Mobile phone

Email *

Company *

Company website

City *

Country *

Business sector *

Other business sector

Message

Upload File

Please enter the solution to prevent spam: 1 + 3 =

By submitting this form, I accept privacy policy

Your message was sent succesfully!


Share on social media

Contact us