Additional Information

Plus-500 kaulustusjärjestelmä

Haaroituskoko: 21,3–508 mm
Runkoputken koko: 273–1 600 mm
Konetyyppi: Teollisuuskoneet
Toiminto: Kaulustus
Maks. seinämäpaksuus: 15 mm (ruostumaton teräs)

 

Most commonly used in:

Plus-500 putkenkaulustusjärjestelmä

T-DRILL PLUS-500 on uusi, tehokas ja erittäin kilpailukykyinen järjestelmä, joka on suunniteltu paksujen putkien ja kookkaiden säiliöiden kaulustukseen. Sillä voidaan työstää lähes kaikkia muovattavia materiaaleja.

Plus 500:n tyypillisiä sovelluksia on tankkien ja säiliöiden tuotannossa (myös paineastiat ja kookkaat säiliöt), laivanrakennuksessa sekä erikoistuotteiden valmistuksessa. Runkoputken ulkohalkaisija on vähintään 273 mm, ylärajaa ei ole (varmistettava tapauskohtaisesti). Pääasiallinen haaroitusalue on Ø219–508 mm.

Myös haaroitusalue Ø21,3–219 mm on käytettävissä lisävarusteena saatavan sovittimen avulla. Tälle alueelle on kaksi vaihtoehtoista työkaluratkaisua, yksi SCH 10:lle (TEC-vakiotyökalut) ja toinen SCH 40 -putkille (TEC-HD-työkalut)

PLUS-500:aa voidaan käyttää myös metallilevyn kaulustamiseen. Materiaalin maksimipaksuus on ruostumattoman teräksen (esim. AISI 304 ja AISI 316) työstössä 15 mm kun haaroitusalue on Ø219–508 mm. Työstettävä putki voi olla vaaka- tai pystysuunnassa.

PLUS-500:n erityisetu on, että tavanomaisen, ylhäältä tapahtuvan kaulustuksen lisäksi laitetta voidaan kallistaa vapaasti 90° asti ja työstää kappaletta sivulta.

Feel free to ask for more information:

Fields marked with * are mandatory.


First name *

Surname *

Mobile phone

Email *

Company *

Company website

City *

Country *

Business sector *

Other business sector

Message

Upload File

Please enter the solution to prevent spam: 1 + 3 =

By submitting this form, I accept privacy policy

Your message was sent succesfully!


Share on social media

Contact us