Additional Information

CEC-170 putkenkaulustusjärjestelmä


Haaroituskoko: 19–168,3 mm
Runkoputken koko: 19–254 mm
Putken materiaali: Alumiini, Kupari, Kuparinikkeli, Ruostumaton teräs, Teräs
Konetyyppi: Teollisuuskoneet
Käyttötarkoitus: Haaroitus

Most commonly used in:

CEC-170 – Maailman ensimmäinen täysautomaattinen putkenhaaroitusjärjestelmä

T-DRILL CEC-170 on moderni, täysautomaattinen putkenhaaroitusjärjestelmä, jolla saavutetaan jopa 70-80% aiempaa korkeampi tuottavuus.

Vakio-ominaisuuksia voidaan täydentää lisäämällä sovelluskohtaisesti räätälöityjä automaattisia toimintoja, joiden avulla koko valmistusprosessi saadaan automaattiseksi. Käytetty T-DRILL-teknologia perustuu 45 vuoden kokemukseen. Uusilla innovaatioilla se on nyt saatettu vastaamaan myös tulevaisuuden tarpeita.

T-DRILL CEC-170:n vakiotoimitukseen kuuluu tarkka ja tehokas kaulustuskone sekä asiakaskohtainen kappaleenkäsittelylaitteisto, jossa on mm. yksi tai useampia Head & Tail -pari. Laitteisto määritellään aina tapauskohtaisesti vastaamaan sovelluskohtaisia erityistarpeita.

Kappaleohjelmointi tapahtuu helposti joko suoraan koneen käyttöliittymästä tai etäkäytöllä. Koneen toimintaa, toimintoja ja prosessin etenemistä on helppo hallita ja seurata käyttöliittymästä.

T-DRILL CEC-170 -järjestelmän haaroitussalue on Ø19–Ø168,3 mm; runkoputken ulkohalkaisija on Ø19–Ø254 mm. Putkien lastaus voidaan automatisoida lisälaittein. CEC-170 on modulaarinen, ja peruskone on täydennettävissä lukuisin optioin, viime kädessä täysin automaattiseksi järjestelmäksi, jolla työstetään erikokoisia haaroituksia eripaksuisiin putkiin.

Peruskoneen toiminnot kattavat kaiken alkureiän porauksesta haaroitukseen ja reunan tasaukseen. Koneessa on nopea jyrsinyksikkö, jossa on työkalun kunnonseuranta ja työkalunvaihtojärjestelmä.

Putkenkiinnittimet toimivat hydraulisesti. Työkalujen ja putkikohtaisten lisävarusteiden vaihto on automatisoitavissa optioina saatavin lisälaittein. Työkalujen määrä ja tarvittavat lisälaitteet määritellään sovelluskohtaisten tarpeiden perusteella.

T-DRILL CEC-170 on huomisen osaamista, joka joustaa pitkälle tulevaisuuteen. Se on tehokas ratkaisu nykyisiin tuotantotarpeisiin ja tarvittaessa muunneltavissa tuleviin tuotantotehtäviin valmiiksi suunniteltujen modulaaristen optioiden ansiosta.

Feel free to ask for more information:

Fields marked with * are mandatory.


First name *

Surname *

Mobile phone

Email *

Company *

Company website

City *

Country *

Business sector *

Other business sector

Message

Upload File

Please enter the solution to prevent spam: 1 + 3 =

By submitting this form, I accept privacy policy

Your message was sent succesfully!


Share on social media

Contact us